FOTO / Futsal / Înfrângere nemeritată

0
25
S-A (MAI) ÎNCHEIAT O ETAPĂ!
Pregătirea echipei naţionale şi jocurile amicale cu Spania (marți şi miercuri) au bulversat etapa a II.a care a început joi şi s-a terminat … luni .
Cu 3 jocuri amânate (derby-ul Tg. Mureş – Deva; Clujana – F.K.Odorheiu Secuiesc şi cu Progresul Focşani rămasă fără adversar după retragerea echipei SPORTIS Târgovişte (cum a venit în Liga I, aşa a şi plecat!), etapa a II-a rămâne cu jocul de tristă amintire de la Călăraşi. Dar, speranţa moare ultima şi avem certitudinea că echipa se va redresa rapid.
 
NU-I DE GLUMĂ!
După deplasarea grea de la Deva, DUNĂREA va juca "acasă" cu surprinzătorul lider al clasamentului – MUNCITORUL Reşiţa! Iar cu o echipă care a marcat 18 goluri în numai 2 etape, nu este de glumă!
Meciul se anunţă deosebit de greu, mai ales că M. Şotârcă, I. Movileanu şi Emil Răducu sunt plecaţi cu echipa naţională, revenind la lot abia vineri 18 septembrie, de pregătire ocupându-se George Tomescu. 
MUNCITORUL Reşiţa este o echipă care a mai fost prin Liga I în ediţia 2007/2008 sub numele de FUTSAL MUNICIPAL Reşiţa. S-a clasat pe locul 7 şi … a dispărut!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

18 − 11 =