Motanu a rămas fără Gâscanu! Vezi cine este noul șef al arbitrilor călărășeni!

0
34

Demisie șoc! Daniel Ștefan-Gâscanu, și-a dat astăzi demisia din fruntea arbitrajului călărășean. Fostul președinte a declarat în exclusivitate pentru www.editia.ro faptul că a părăsit fotoliul de șef din mai multe motive. Unul dintre acestea este faptul că nu a fost cooptat în lotul de observatori pentru Liga a 3-a. „Mi-am dat demisia pentru ca nu am fos cooptat în lotul de observatori de Liga a 3-a și as vrea să nu se creadă ca eu am ținut de acest post. Prin demisia mea vreau ca lucrurile să se liniștească în fotbalul călărășean. Echipele să-și vadă de treaba lor și să-i lase arbitrii să-și facă treaba. Nu mai vreau să am nicio implicare dar dacă AJF-ul are nevoie de experiența mea voi răspunde și voi fi alături„, a afirmat Daniel Ștefan. 

Din 1986 și până în prezent Gâscanu a activat în cadrul AJF Călărași. 3 ani a fost vice-președinte în cadrul CJA Călărași iar 5 ani a stat în fotoliul de președinte al arbitrajului călărășean. 

Doru Dincă-Motanu, președintele AJF Călărași a anunțat deja înlocuitorul lui Gâscanu. Acesta este Ionel Rădulescu, un tânăr ambițios cu experiență.  

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

fifteen − five =