Raluca Surdu nu poate fi şefa Organizaţiei PNL Olteniţa

0
70

„O femeie conducător la Olteniţa stă singură în sediu. Şi asta pentru că olteniţenii gândesc altfel, se consideră bucureşteni, trece Magheru pe la ei, au nişte farafastâcuri…”, este de părere preşedintele Organizaţiei PNL Călăraşi. Declaraţia a venit ca urmare a discuţiilor purtate în ultima conferiţă de presă, susţinută de şeful liberalilor călărăşeni şi în care Filipescu a venit cu unele lămuriri pe marginea scrutinului slab obţinut de liberali în cadrul alegerilor europarlamentare la Olteniţa.

Vădit nemulţumit de rezultatul obţinut în această parte a judeţului, Răducu Filipescu a fost întrebat dacă nu cumva deputata Raluca Surdu ar fi fost mai potrivită pentru conducerea organizaţiei PNL Olteniţa, (gestionată în prezent de senatorul Iulian Dumitrescu), ştiut fiind faptul că scorul obţinut de localităţile Colegiului 5 la ultimele alegeri a fost unul foarte bun. Răspunsul liderului PNL a fost unul foarte prompt:

„Era potrivită, dar ea nu poate să facă asta. Are copil, e în Bucureşti… Aici trebuia să fie cineva care să vină oricând. Iulian poate fi la Olteniţa oricând, în orice zi, la orice oră! El nu are copil. Pentru Raluca e mult mai greu pentru că e femeie. Eu vă spun că dacă aveam femeie la conducerea organizaţiei de la Olteniţa, nu făceam nimic! Olteniţenii sunt o bucată aparte populaţiei, sunt ca o sectă… De altfel, de Colegiul 5 tot Iulian s-a ocupat!” au fost argumentele lui Filipescu.   

De activitatea PNL Olteniţa se ocupă de ceva timp senatorul Colegiului 2, Iulian Dumitrescu, liberalul Răducu Filipescu apreciind că organizaţia nu mai era condusă de un birou corespunzător.

„La Olteniţa noi am schimbat un birou de conjunctură care era condus de Cercel şi era condus prost”, a spus Filipescu, acuzând chiar faptul că de procentul de 12% din voturi, obţinut de independentul Mircea Diaconu, fostul şef al organizaţiei de la Olteniţa, Florian cercel nu ar fi tocmai străin.

„Dacă analizaţi bine, în Olteniţa ştiţi câte voturi au venit către Mircea Diaconu? O parte din aceste voturi vin din direcţia Cercel”, a mai spus şeful liberalilor călărăşeni.

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

7 + seventeen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.