Promovare istorică! Șania, Șavlovschi, băieți, suntem mândri de voi!

0
21

Trupa lui Sabin Dacău va juca în Liga Națională. Echipa locală, CSM Călărași a promovat astăzi după ce a câștigat al 2-lea meci de baraj contra celor de la Suceava, scor 27-21. În meciurile pentru promovare jucate la Sebeș, CSM a pierdut cu Reșița (23-24) și a mai câștigat cu Pitești (33-23). 

Reușita călărășenilor este una istorică pentru sportul călărășean. Locuitorii acestui oraș vor avea posibilitatea să vadă în Sala Polivalentă de la Călărași meciuri de Ligă. Drumul către marea performanță a fost presărat cu bune și cu rele. Un capitol mai puțin plăcut a fost pierderea meciului cu HC Vaslui, un joc ce ne ducea mult mai devreme în eșalonul superior. Cel mai frumos moment a venit astăzi când la Sebeș, Șania & Co, au dus călărașiul în Liga Națională. 

Greul abia acum începe. Lupta cu adversarii din prima Ligă este mult mai dură. Călărășenii vor trebui să se întărească pe unele posturi. Nu facem acum analiza lotului pentru a nu umbri bucuria promovării. Salariile jucătorilor trebuie să ajungă și ele la zi, iar prima de promovare să se afle în buzunarul handbaliștilor așa cum s-a promis. 

Un merit foarte mare îl are primarul Dan Drăgulin. Ambiția edilului a propulsat o echipă de top. Călărășenii n-au mai avut până acum o trupă într-un eșalon așa de puternic. Practic, aceasta este o realizare. Drăgulin și-a câștigat deja foarte multe voturi pentru următoarele alegeri locale. 

Despre lotul actual al CSM Călărași nu putem spune decât sincere felicitări!  Au reușit o promovare istorică: portarii Iulian Andrei, Bogdan Manole, Gabriel Borodi și jucătorii: Răzvan Gavriloaia, Adrian Tucanu, Alin Șania, Tiberiu Popovici, Cristi Șavlovschi, Adrian Mitrea, Eugen Frățilă, Ionuț Săulescu, Eremia Pârâianu, Gabriel Voinea, Yan Vizhbovsky și Ghita Mateaș. Băieți, suntem mândri de voi!

Promovarea istorică a echipei de handbal CSM Călărași o vom relata pe larg în ziarele: Actualitatea de Călărași, Express de Călărași și Ediția, vineri, 6 iunie!

Vezi mai jos o galerie foto cum au sărbătorit promovarea handbaliștii de la CSM Călărași!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

sixteen − 13 =