DEZMINŢIRE

0
125

Articolul mai sus menţionat îl consider un articol fără nici cea mai mică valoare informaţională, total neadevărat, încălcând drepturi fundamentale ale omului, încălcând categoric legislaţia în vigoare, un articol care ar putea fi confecţionat la cerere care nu a condus decât la prejudicii morale şi de imagine ale subsemnatului. Cunosc persoane care ar fi putut solicita această aşa numită ancheta şi ulterior articolul incriminant, culminând cu apariţia de mai multe ori a unui reportaj în concordanţă la un anumit post naţional de televiziune şi în acest context nu le doresc alceva decât sa aibă parte cât mai curând de ceea ce mi s-a întâmplat mie, şi nu ca probleme de sănătate fiindcă asta nu doresc nimănui, ci ca defăimare publică ţintită.

În afara faptului ca mă aflam într-o zi liberă, în afara faptului că cei care au contribuit la aşa zisa anchetă şi a faptului că autorul articolului nu cunoaşte absolut deloc legea pacientului, diagnosticul incriminat în articol nu are nici cea mai mică legătură cu ceea ce se relevă în foaia de observaţie a subsemnatului, singurul act medico – legal luat în considerare în acest caz de justiţia română şi care relevă cu totul altă patologie şi anume sindrom dyspeptic, sindrom cefalalgic, diabet zaharat tip II. Nu doresc să fac public acest act medico – legal, îl prezint redacţiei în copie, deoarece probabil acest act va fi folosit ca atare în altă instituţie.

De asemenea, nu înţeleg de ce un post de televiziune naţional, care se doreşte serios şi onest, cu ştiri clare şi reale a acceptat spre difuzare un astfel de reportaj care pe langă faptul că nu avea nici un sens, nu a fost sub nici un fel verificat.

Mă declar siderat de faptul că în articol este implicat clubul Lions Călăraşi. Probabil că multele acţiuni pozitive pe care acest club le-a realizat de-a lungul timpului au deranjat la anumite nivele.

În final, doresc să afirm că în cei 13 ani de activitate la CAS Călăraşi am ajutat fără nici cea mai mică exagerare mii de oameni din judeţ şi că în continuare, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi ajuta de câte ori mi se va oferi prilejul, înţelegând prin aceasta că îmi îndeplinesc sarcinile de serviciu şi nu numai.

Cu deosebită consideraţie,

Drăgan Silviu

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

2 + seventeen =