Silviana Şestacovschi: „Îmi doresc, mai presus de orice, ca PNL să aibă o organizaţie de femei mult mai puternică!”

0
43

Alegerea sa în fruntea OFL Călăraşi a avut loc, duminică 9 martie, a.c. în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri, Silviana Şestacovschi adunând, în urma voturilor exprimate, 259, cu 39 de voturi mai mult decât Alina Jipa. Astfel, în echipa de conducere a OFL, alături de Şestacovschi, în urma voturilor obţinute, se mai află Alina Jipa, Camelia Croitoru, Dana Traian,  Ruxandra Prică, Camelia Ghiveciu, Neluţa Nistor, Elena Becheru, Lucica Lefter.

„M-am hotărât să candidez pentru că doresc mai presus de orice ca PNL Călăraşi să aibă o organizaţie a femeilor mai închegată, mult mai puternică decât a fost până acum, mai dinamică  şi mult  mai dispusă să muncească şi să culegem rezultate cât mai bune. Mai ales pentru că ne aflăm în faţa unui an care necesită o mobilizare mai mare, ne aflăm în pragul alegerilor europarlamentare care bat la uşă, dar şi a alegerilor prezidenţiale din toamnă”, a declarat la Antena 1 Călăraşi, noua preşedintă a OFL Călăraşi, Silviana Şestacovschi. Şefa femeilor liberale este conştientă că numirea sa în această funcţie nu va fi una foarte uşoară şi că este nevoie de o mai mare mobilizare şi implicare din partea tuturor.  „Pentru noi femeile liberale se prefigurează o activitate destul de grea şi susţinută în următoarea perioadă. În cadrul programului ce va fi conturat în următoarea şedinţă se va urmări organizarea de traininguri, seminarii în care femeile să se acomodeze cu afacerile, cu accesarea fondurilor europene în aşa fel încât să aibă curajul să se lanseze în diferite activităţi. Ne-am propus să facem ceva pentru greşterea gradului de profesionalizare a femeilor liberale, pentru a le da curajul de a intra în politică şi în administraţie cu fruntea sus. În acest sens, încercăm să ne canalizăm pe componenta educaţie, şi nu mă refer aici doar la educaţia copiilor, mă refer chiar şi la educaţia în familie. Femeia în familie nu trebuie să fie doar mama care veghează la ordinea şi bunăstarea membrilor acesteia. Ea trebuie să fie şi motorul unor activităţi care să  completează toate aceste activităţi. Aici ar trebui să lucră, dar mai ales  la încrederea şi respectul de sine, femeile trebuie să devină competente, nu trebuie să fie abuzate şi trebuie să se bucure de afirmare în diferite domenii de activitate”, a mai spus preşedinta OFL la Antena 1 Călăraşi.

La Conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei Femeilor Liberale a PNL Călăraşi, care s-a desfăşurat în Sala „Barbu Ştirbei”, au fost prezente 298 de femei, dar şi oaspeţi de seamă de la centru. Astfel, în sală s-au aflat Lucia Varga, Norica Neculai, Theodora Bertzi, dar şi deputatul Colegiului 4 Călăraşi, Aurel Niculae. De asemenea, femeilor liberale a ţinut să le fie aproape la momentul alegerilor preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL,  Daniel Ştefan Drăgulin, secretarul organizaţiei Alin Drăgulin şi preşedintele tineretului liberal Florin Drăgan.  

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

one × 1 =