FOTO / Are în spate o afacere de milioane de euro şi a intrat în PMP Călăraşi!

0
45

Dragoş Coman, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Călăraşi a adus noi "întăriri" în partid. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul partidului, Coman şi-a prezentat noii colegi. Radu Timiş Junior şi Arnold Hodel, un politician cu "vechime" pe plan local. 

Radu Timiş, fiul patronului de mezeluri, Cris-Tim, Radu Timiş a intrat în politica locală de la Călăraşi va avea pe mână organizaţia judeţeană de tineret. Radu Timiş Junior trebuie să aducă forţe proaspete în noul partid înfiinţat pe malul Borcei. "Sunt un om de dreapta şi am ales să vin lângă prietenul meu, Dragoş Coman. Sunt Director de dezvoltare la firma patronată de tatăl meu, Radu Timiş şi anume Cris-Tim", a fost discursul de început al noului intrat în PMP Călăraşi. Timiş Junior a mai spus la conferinţa de astăzi că: "dacă tatăl meu nu a făcut şi nu face politică, eu îmi asum acest lucru". 

Ȋnfiinţată ȋn 1992, Cris-Tim, afacerea antreprenorului Radu Timiş, este astăzi un jucător important ȋn domeniul producţiei 
şi distribuţiei de mezeluri din România. CrisTim a avut o cifra de afaceri de 75 milioane de euro, realizata cu 600 de angajati.

Cris-Tim este cea mai cunoscută marcă de  mezeluri din România, cu o imagine foarte puternică pe piaţă şi foarte bine definită în percepţia consumatorilor. Grupul Cris-Tim este format din companiile Recunostința, Cristim 2 Prod Com (producție), Impex Cris-Tim (magazine proprii și catering), Eco-Ferme (ferme vegetale și zootehnice) și Sensconstruct (dezvoltare imobiliară și construcții).

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

five × 3 =