Încă un trofeu pentru talentata Denisa Claudia Şerban

0
21

În festival au concurat aproximativ 100 de copii la secţiunea interpretare pe diferite categorii de vârstă. Printre concurenţi s-a aflat şi Denisa Claudia Şerban de 9 ani din Călăraşi, clasa a IV a la Liceul Teoretic Mihai Eminescu care a interpretat piesa “Mama e un înger sau o stea”, pe muzica lui Marius Ţeicu, text Corina Despot melodie care a şi câştigat TROFEUL   categoriei de vărstă 9 -10 ani. Denisa este membră a grupului FLORES CAMPI din cadrul Centrului Cultural Călăraşi, se pregăteşte cu binecunoscutul compozitor Marius Ţeicu,  dar şi cu Alexandrina Borandă.

Din juriul Festivalului Concurs Naţional de Muzică Pop pentru Copii şi Adolescenţi “MĂRŢIŞOR”, Ediţia a III-a au făcut parte personalităţi marcante ale culturii româneşti: Cristian Alivez, compozitor – Preşedintele juriului, Mirela Rizea Marinescu – compozitor, Dana Piroiu -actriţă, profesor de canto, Claudiu Bulete – compozitor, Mircea Elisei – compozitor, Maria Ene – scriitor, compozitor.

Deşi are doar 9 ani, micuţa Denisa Claudia Şerban a câştigat numeroase premii la festivalurile de gen din ţară şi a fost finalistă în 2012 la Festivalul Naţional “MAMAIA COPIILOR”.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

three × one =