EXCLUSIV! Bratu Caţaros preşedinte de onoare la AJF!

0
37

"M-am gândit foarte bine la acest lucru. Eu cred că nu se supără nimeni dacă nea Puiu va ocupa o funcţie la AJF, cel puţin onorifică. A lucrat mult timp în slujba sportului călărăşean şi merită măcar acest lucru. Ce a fost, a fost, eu nu port ranchiună! Au trecut alegerile, acum facem treabă", a spus Doru Dincă în exclusivitate pentru www.editia.ro. 

Bratu Caţaros a fost preşedinte la AJF Călăraşi timp de 8 ani. Ziua în care Dorinel Dincă a câştigat alegerile la şefia AJF Călăraşi, 15 februarie 2014, a fost una foarte lungă şi destul de grea pentru Caţaros. Nu este uşor ca după atăţia ani în care ai condus fotbalul judeţean să vină un moment în care să fii nevoit să-ţi iei bagajele şi să pleci acasă. Bratu Caţaros este destul de afectat de pierderea alegerilor, cu atât mai mult cu cât nu se aştepta la această înfrângere, dar un om cu experienţa lui trebuie să ştie că vine şi o zi în care trebuie să laşi în locul tău pe altcineva care să aducă un suflu nou şi tineresc în fotbalul călărăşean. Pentru activitatea sa, Bratu Caţaros rămâne în continuare alături de Casa Albă a fotbalului judeţean dintr-o postură care îi face cinste, aceea de preşedinte de onoare.    

Născut la 22 decembrie 1952, Bratu Caţaroş locuieşte la Călăraşi şi a fost arbitru asistent în lotul primei ligi mai mulţi ani, în prima parte a anilor 90. Printre meciurile pe care le-a arbitrat se numără şi un meci celebru pentru zona Câmpinei – a făcut parte din brigada care a condus prin 1992 partida Foresta Brebu – Dinamo Bucureşti, în Cupa României, alături de centralul Ion Costin Toma (Piatra Neamţ), asistentul Ioan Constantinescu (Craiova), care după numai 3 ani avea să oficieze la finala Champions League, şi regretatul Constantin Teaşcă, observator federal. După retragerea din activitate a devenit observator la meciurile din ligile a doua şi a treia, iar timp de 8 ani a condus Asociaţia Judeţeană de Fotbal Călăraşi. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

17 − 13 =