Iulian Dumitrescu: “PNL și-a respectat cuvântul”

0
32

Primul motiv: În anul 2012 s-a început cu o structură de guvernare care s-a tot modificat. PNL A CEDAT MINISTERUL JUSTIŢIEI, APOI PSD A MAI DORIT UN POST DE VICEPREMIER ÎN PLUS PENTRU CINEVA, dar NU NUMAI DIN PUNCT DE VEDERE CANTITATIV DAR ŞI CALITATIV AU APĂRUT ANUMITE PROBLEME. NU CRED CĂ VICTOR PONTA A ŢINUT UN ECHILIBRU ÎNTRE MĂSURILE CU CARACTER SOCIAL ŞI CELE LIBERALE LUATE DE GUVERN. La începutul anului S-A SPUS CĂ NU EXISTĂ SPAŢIU FISCAL PENTRU O MĂSURĂ CARE ERA CERUTĂ FERM DE PNL, RESPECTIV REDUCEREA C.A.S. La interval de 2-3 săptămâni A APĂRUT O MĂSURĂ AMBIGUĂ, ACEA ELECTOrată. PENTRU ACEASTĂ MĂSURĂ NECLARĂ S-A GĂSIT IMEDIAT 1 MILIARD DE EURO.

Al doilea motiv: CRIN ANTONESCU A MERS ALĂTURI DE VICTOR PONTA. L-A SUSŢINUT. Acum când Crin Antonescu a spus că are îndoieli că PSD îl va susţine conform înţelegerii făcute în faţa românilor, PSD evită să spună că-şi va ţine cuvântul.
USL S-A PREZENTAT ÎN FAŢA ROMÂNILOR CU UN MOD CLAR DE FUNCŢIONARE. NU VOM PERMITE SCHIMBAREA ACESTUI MOD DE FUNCŢIONARE ÎN CADRUL UNIUNII VOTATĂ DE ROMÂNI. PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL A PROMIS CĂ ÎL VA SPRIJINI CA PREMIER PE VICTOR PONTA. DUPĂ CUM ŞTIM CU TOŢII, PNL ŞI-A RESPECTAT CUVÂNTUL.

În continuare, vă invit să urmăriţi accesând link-ul de mai jos, înregistrarea integrală a emisiunii în cadrul căreia am făcut declaraţii pe larg despre situaţia politică şi poziţia Partidului Național Liberal pe marginea evenimentelor care se petrec în aceste zile.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

six + 19 =