VIDEO – Ca să-l primească în PMP, Dragoş Coman îl trimite pe Iliuţă la “iniţiere”

0
31

Dacă despre partidul condus de Răducu Filipescu, preşedintele PMP Călăraşi, Dragoş Coman a afirmat că ar fi posibilă o alianţă între cele două partide politice doar în cazul în care "PNL ar fi un partid de dreapta", nu acelaşi lucru l-a spus despre Iliuţă, liderul PDL. Întrebat dacă există posibilitatea ca în PMP să intre şi alţi oameni politici de la celelalte partide, Dragoş Coman a afirmat că uşile sunt deschise pentru toată lumea dar în ceea ce-l priveşte pe liderul PDL Călăraşi, Vasile Iliuţă acesta ar trebui să treacă printr-o "iniţiere".

"Sigur că da. Sunt oameni buni în toate partidele politice. Cu domnul Iliuţă nu am avut o discuţie de acest fel dar mi-aş permite să fac o trimitere la filmuleţul viral, care circulă pe facebook, cu privire la intrarea în Mişcarea Populară. Dacă domniile lor vor dori să treacă prin această "iniţiere"… ", a declarat Dragoş Coman, liderul PMP Călăraşi. 

 De altfel, Dragoş Coman a demonstrat în perioada cât a fost la PDL că are iniţiative pe care le-a pus în practică reuşind să coopteze tineri alături de el în organizaţie. Cu siguranţă, din postura de lider al PMP, Dragoş va demonstra că are abilităţi politice, cu atât mai mult cu cât alături de el se află foarte mulţi tineri dornici de afirmare în noul partid. Dragoş Coman a mai spus că la ora actuală, PMP are în jur de 500 de membri la Călăraşi şi se află în acest moment în plină organizare la nivel judeţean, la conferinţa de presă fiind prezentat şi Marius Dociu, tânărul care va avea un rol important în acest partid la Olteniţa. Aşa cum susţine liderul noii formaţiuni politice, PMP se vrea la Călăraşi un partid tânăr, harnic, fără aroganţă dar cu dorinţa de promovare a competenţelor.  

Rămâne de de văzut dacă "mărul" verde din sigla PMP îşi va păstra culoarea până la sfârşit şi nu se va lăsa "stricat" de "viermi" în perioada ce urmează.     

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

three × two =