Doru Dincă vrea să-şi depună candidatura. La AJF, tanti Nuţi dă zăpada

0
38

Până în acest moment, Nicolae Eftene este singurul candidat oficial în afară de actualul şef al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Bratu Caţaros. Alegerile pentru postul de preşedinte al AJF vor avea loc pe 15 februarie la sediul Clubului Sportiv Municipal. Astăzi, un alt candidat, Dorinel Dincă a încercat în zadar să-şi depună dosarul pentru a intra în luptă cu Nicolae Eftene şi Caţaros pentru scaunul de şef. În zadar! Nu zăpada care a căzut peste Călăraşi în aceste zile l-a împiedicat pe Dincă să-şi ducă dosarul la AJF Călăraşi ci simplul fapt că la acel sediu nu se află nimeni.

Contactat telefonic, Bratu Caţaros a declarat faptul că domnia sa se află la pat şi e foarte răcit, iar la AJF, probabil, tanti Nuţi (secretara) este pe afară, dă zăpada. "Am dat telefoane, o grămadă încă de dimineaţă. Mi-a intrat faxul. Mâine este ultima zi. Am să rezolv această problemă mâine dar nu mi se pare normal să nu fie nimeni astăzi acolo. Poate mai sunt şi alţi candidaţi… Ce se întâmplă? Nu mai putem să ne depunem candidaturile?", a afirmat Dorinel Dincă.

În acest moment, cele mai mari şanse de a câştiga alegerile AJF le are Dorinel Dincă, asta datorită unui program bine pus la punct şi a unui proiect fiabil care ar salva în mare măsură fotbalul călărăşean. Hegemonia lui Bratu Caţaros este pe cale de sfârşit. Participanţii echipelor din fotbalul judeţean vor să-i răspundă pe 15 februarie cu un vot negativ lui Caţaros, asta pentru că actualul conducător şi-a bătut joc, pe banii delegaţilor de fotbalul călărăşean. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

13 − two =