Cine îl poate da jos pe Cațaros?

0
33

Bratu Cațaros se pregătește pentru un nou mandat la șefia Asociației Județene de Fotbal Călărași. Asta din spusele domniei sale. Nea Pui așa cum îi spun apropiații, mai vrea un nou mandat la AJF. Alegerile vor avea loc pe 15 februarie la sediul Clubului Sportiv Municipal Călărași. „Eu n-am treabă cu politicul ci cu cei care susțin fotbalul„, ne-a transmis Cațaros. Boss-ul Ligii Tractoriștilor a mai spus că n-are candidați. Dorinel Dincă ar vrea să-și încerce norocul, dar Statutul AJF nu-i permite. „Eu îl văd pe Doru director la CSM Călărași„, spune un important ompolitic local. În cei 8 ani de „guvernare„, Cațaros n-a avut adversar. A știut să se dea bine cu politicul și a câștigat lejer de fiecare dată șefia AJF. Nicolae Eftene de la Oltenița a încercat acum 4 ani să se bată cu Cațaros. N-a reușit prea mare lucru decât să adune 9 voturi din 41.

Hegemonia lui Cațaros la AJF se va întinde pe încă 4 ani. La ora actuală nici Eftene, dar mai ales Dincă nu au nicio șansă. „Nu-mi place, dar altul mai bun nu a candidat„, spunea acum 4 ani un delegat care a participat la alegerile AJF. A avut dreptate și chiar acest lucru se poate întâmpla și pe 15 februarie anul acesta.

În cei 8 ani de domnie, Cațaros a făcut și bune și rele. Probabil că cel mai mult a greșit lăsând frâu liber arbitrilor. Nu s-a implicat nici la fotbalul juvenil. Și-a făcut un sediu nou unde să-și bea „țuica„ liniștit în fiecare zi de muncă și un teren de fotbal (la Navrom) pe care îl închiriază la diferiți doritori. A fost înconjurat numai de alde „atârnache„ și i-a plăcut să fie „mânjit„ cu o „tărie„. A băgat în campionatul județean tot felul de echipe fantomă care au stricat imaginea fotbalului. De multe ori am ajuns și vedete naționale pe la televiziuni și presa scrisă (să nu uităm celebrul caz Luca, arbitrul pistolar). Practic, a transformat AJF-ul în propria cooperativă a sa. Și? Cine îl poate da jos pe Cațaros?         

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

8 − 8 =