Judecătorul Dolache a fost Moș Crăciun pentru Tănase

0
29

Într-o țară normală și fără acte de corupție, Stelică Tanase, ofițer în cadrul S.I.F. Călărași ar fi trebuit să-și primească sentința, asta după ce a fost acuzat și reținut timpt de 29 de zile pentru trafic de influenţă, în formă continuată (două acte materiale) şi complicitate la dare de mită, în formă continuată (două acte materiale), conform unui dosar întocmit de DNA. 

Ofițerul „șpăgar„ l-a avut ca și coleg pe Gîdea Vasile, fost comisar şef al Comisariatului Judeţean Călăraşi din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de  complicitate la trafic de influenţă, în formă continuată (două acte materiale) şi  complicitate la dare de mită, în formă continuată (două acte materiale). 

După aproape 5 luni de la scandalul șpăgii de 140.000 de euro, cei doi inculpați sunt în libertate. Vasile Gâdea a ieșit primul de după gratii, asta pentru că a „colaborat„ din spusele unor procurori. Ca drept dovadă, Gâdea a primit 2 ani cu suspendare în acest caz. „Colegul„ său, Stelică Tanse, ofițer în cadrul S.I.F. al IPJ, Călărași, a ieșit ceva mai târziu din închisoare și la ultima înfățișare, cea de pe 10.12.2013 a primit un mic „cadou„. Judecătorul Dolache Damian a formulat o „cerere de abținere„ care a fost admisă în 20.12.2013. Astfel, Stelică Tănase a avut parte de niște Sărbători liniștite, iar următoarea înfățișare la Curtea de Apel București va avea loc pe 22.01.2014.  Trebuie menționat faptul că, Stelică Tănase nu mai lucrează în biroul de Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Călărași. După scandalul în care a fost implicat, acesta a primit, ca „bonus„ din partea șefilor de la Călărași o repartizare la poarta de acces control din cadrul Poliției Municipale Călărași. În acest moment, Tănase se află în concediu de odihnă. 

Citește și: STENOGRAME DNA! Stelică Tănase: „Da. Oprim noi câte 10, eu 10, tu 10. Da?„

Ce vilă de bugetar are poliţistul Tănase!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

six + three =