Călăraşi. Zece lucruri ce nu s-au văzut la parada de 1 Decembrie!

0
109

1. Senatorul Liviu Tomoiagă nu a fost prezent pentru că n-a avut bani de combustibil să se deplaseze de la Valea Argovei la Călăraşi!

2. Deputatul Valeriu Steriu (mai reprezintă Călăraşiul în Colegiul 2 sau nu?) nu a fost la parada de 1 Decembrie de la Călăraşi motivat fiind că se află la ski în Austria!

3. Ştefan Ion, unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai CJ Călăraşi nu ar fi avut bani de coroană şi se pare că l-a împrumutat „colegul” Răducu Filipescu.

4. Cei care au mâncat fasole la Auto i-au mulţumit primarului Drăgulin prin mai multe… „aere”!

5. Parada de la Călăraşi a fost mai tare ca cea de la Bucureşti. Trei stoluri de ciori au survolat cerul de deasupra oraşului!

6. Partida Romilor a depus cea mai mare coroană de flori pe care sta scris: „după ceremonie le ciordim pe toate! Moh”!

7. Popii care au slujit la ceremonie au fost caterisiţi pentru că nu au avut antimisul la ei!

8. Călărăşenii nu s-au arătat prea entuziasmaţi de prezenţa oficialităţilor, pentru că multora dintre ei le ghiorţăiau maţele de foame în aşteptarea unei porţii de fasole cu cârnat ce urmează să o dea primarul Drăgulin tocmai la la anu de… Bobotează!

9. Poliţiştii de la IPJ au defilat îmbrăcaţi doar cu vestoanele pentru că nu au primit banii de echipament decât… 25%!   

10. În contrast cu tristeţea de pe chipurile călărăşenilor prezenţi la Monumentul Eroilor de la Orizont, pe faţa primarului Daniel Drăgulin şi a preşedintelui Răducu Filipescu se citea o mare bucurie. Referitor la această imagine, cineva din mulţime ar fi spus: „De ce oare râd cei doi oficiali? Poate spun bancuri cu politicieni?”

ATENŢIE! Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

three × four =