Super SHOW! Deep Central, Smiley, Skizzo Skillz, Nicole Cherry – la „Zilele Municipiului Călărași„!

0
40

Weekendul acesta este unul de sărbătoare pentru călărășeni. Orașul își deschide porțile pentru a-și serba ziua, iar evenimentele pregătite în acest an de administrația locală se anunță a fi unele destul de spectaculoase. Primăria Călărași a făcut public programul complet al manifestărilor pentru ca fiecare dintre acălărășeni și nu numai să se distreze de minune.

Câteva dintre cele mai tari formaţii şi artişti din ţară vor urca pe scena amplasată în „Piața Primăriei”. În plus vor avea loc competiţii sportive, spectacole, demonstrații sportive, parade ale motocicliștilor şi alte surprize.

Skisso: „Binidatat„ / Deep Central: „Sus până la cer„

Seara, concertele și trupele vor întreține atmosfera din Piața Primăriei. Vineri, 27 septembrie, va avea loc seara Catena cu Stela Popescu, Adrian Enache și Nico. A doua zi, pe scena din Piața Primăriei de la ora 21:00 vor susține un concert Nicole Cherry și Deep Central. “Sus până la cer” (vezi video) este ultima melodie lansată e băieții de la Deep Central care are parte şi de un videoclip. Melodia este de fapt o invitaţie la bună dispoziţie, îndemnându-ne să apreciem mai mult micile plăceri ale vieţii. “Sus până la cer” a fost filmat timp de trei zile în Sebeş şi Alba Iulia. 

Nicole Cherry, o adolescentă de numai 14 ani, este noua senzaţie a muzicii româneşti şi cucereşte topurile cu piesele „Memories“ şi „Yes, I Can“ (vezi video mai jos). Pe numele ei adevărat Nicoleta Ghinea, adolescenta este considerată una dintre cele mai bune voci autohtone, fiind numită Adele de România. Mai întâi, Nicole a lansat piesa „Memories“, care a adunat peste 850.000 de afişări pe YouTube, iar cel mai nou videoclip al ei „Yes, I Can“ se preconizează a fi un succes.

 În ultima zi de spectacole, duminică, 29 septembrie, vor veni la Călărași, Smiley și Skizzo Skillz începând cu ora 21:30.  După succesul fenomenal al piesei „Biniditat“, ce a fost fredonată de toată ţara, Skizzo Skillz revine cu un nou single, intitulat „Smecherărău“. Melodia este o colaborare a lui Skizzo Skillz cu bunul său prieten Keo, „Smecherărău“ regăsindu-se în varianta ei originală pe albumul „SKEO“, pentru care cei doi artişti au primit „Discul de Platină“ la începutul anului. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

seventeen − two =