Accidente pe fondul neacordării de prioritate

0
31

În seara de 02 septembrie a.c., ora 21.40, C. Adrian, de 29 ani, din Bucureşti, a condus un autovehicul marca Volvo, pe strada Eroilor, la intersecţia cu strada Griviţa, din municipiul Călăraşi, şi nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”. Acesta a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul marca VW, condus de P. Radu, de 33 ani, din Călăraşi.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui P. Mariana, de 35 ani, şi a lui P. Iulia, de 14 ani, ambele din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, pasagere în autoturismul marca Volvo. Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

În noaptea de 02/03 septembrie a.c., ora 01.00, un cetăţean ucrainean, de 52 ani, a condus un autovehicul marca Opel, pe strada Sloboziei, la intersecţia cu bulevardul Republicii, din municipiul Călăraşi, şi nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Cedează trecerea”. Acesta a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Opel, condus de Z. Auraş, de 23 ani, din Călăraşi.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Z. Auraş, a lui C. Mariana, de 21 ani, Z. Ana, de 18 ani, toţi din Călăraşi, precum şi a doi cetăţeni ucraineni (conducătorului auto şi un pasager). Poliţiştii i-au testat cu aparatul etilotest pe cei doi conducători auto, rezultatele fiind negative. Acestora le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

3 + eighteen =