Lehliu Gară. Suspecţi de tentativă de tâlhărie reţinuţi de poliţişti

0
37

Potrivit Biroului de presă al IPJ Călăraşi, miercuri 28 august a.c., în timp ce victima, N. Daniel, de 42 ani, din municipiul Bucureşti, staţiona pe raza oraşului Lehliu Gară, cu o autoutilitară, a avut o altercaţie verbală cu C. Alin, de 23 ani, din localitate, care a oprit autoturismul astfel încât împiedica posibilitatea de deplasare a autoutilitarei.

În urma acestui conflict, C. Alin, împreună cu S. Iulian, de 21 ani, din Lehliu-Gară, au urmărit autoutilitara până pe raza comunei Valea Argovei, unde l-au agresat pe N. Daniel, care a coborât pentru a face cumpărături la un magazin. Agresorii i-au aplicat victimei mai multe lovituri şi au încercat să-i sustragă borseta în care se afla suma de 600 lei, fără a reuşi. Investigaţiile efectuate şi operativitatea cu care au acţionat poliţiştii au condus la prinderea şi identificarea, la scurt timp de la comiterea faptei, a celor doi suspecţi.

Faţă de C. Alin şi S. Iulian a fost dispusă ieri măsura reţinerii pentru 24 ore pentru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie, fiind depuşi în arestul I.P.J. Călăraşi, iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului Lehliu-Gară, cu propunerea de arestare preventivă.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

four × two =