„Cupa PainBall-2013„ se desfășoară pe 7 septembrie la Călărași. Împușcă și tu pe cineva… legal!

0
32

Anul acesta, până pe 7 septembrie te poți înscrie în competiție alături de prietenii tăi și poți participa la o nouă ediție. Înscrierile au început deja pe adresa  pbcl@andreirotaru.com iar data limită este pe 2 septembrie 2013. Jocul de echipă este antrenant și necesită efort fizic și mental, coordonare, cooperare și fără discuție, ceva calități acceptate de grup. Acest sport este un joc ce reușește 100% să te scoată din cotidian și să te elibereze de stresul adunat într-o săptămână de muncă. Pe terenul de paintball ai ocazia să de descarci într-un mod civilizat pe prieteni sau colegi și de ce nu și pe șefi dacă îndrăznesc să intre în echipa adversă.  Fiecare participant va primi din partea organizatorilor, la ședința tehnică de dinaintea competiție un dosar cu termenii, condițiile și regulile jocului. Premiile la această Cupă sunt substanțiale.  

Ce este paintball-ul și strategia de anul acesta

Paintball-ul este un sport care constă în eliminarea adversarilor din joc lovindu-i cu capsule sferice gelatinoase care conțin vopsea biodegradabilă și non-toxică propulsate de o pușcă cu aer comprimat, numită marcator. Algoritmul jocului este foarte simplu. Două echipe dotate cu marcatoare ce propulsează bile de vopsea se împușcă una pe cealaltă, fie în scopul eliminării, fie pentru îndeplinirea unui anumit obiectiv. Anul acesta la „Cupa PaintBall 2013„ se va merge pe următoarea strategie: capturarea steagului. Un steag se va amplasa în mijlocul câmpului de luptă iar două echipe egale numeric se vor lupta pentru capturarea lui. Echipele părăsesc bazele proprii la semnalul arbitrilor. Jucătorii au număr egal de bile, acestea sau markerele nefiind transmisibile. Dacă jucătorul purtător de steag este lovit, acesta trebuie să lase steagul pe locul în care a fost nimerit, apoi părăsește terenul. Jucătorii care sunt eliminați nu au voie să comunice prin cuvinte sau gesturi poziția și intențiile adversarilor. Echipa a cărei membri comit această faptă este descalificată. Câștigă echipa care capturează steagul și îl aduce în propria bază. O echipă va fi formată din 3 jucători iar participanții vor primi din partea organizatorilor tot echipamentul pentru desfășurarea acestui concurs.

Mai multe detalii despre acest concurs pe facebook PaintBall-Călărași la tel: 0725/422148 sau la adresa de mail pbcl@andreirotaru.com.

Competiția se va desfășura la Complex Albatros Podul 4 Călărași.

Sponsori „Cupa PaintBall 2013„: River’s Lounge, Complex Albatros (Podul 4), R&S Guard Security, Lacto-bar Agneza, Cory-Gim, Ildu SRL, Aroma-cadouri inedite.

Parteneri: Primăria Călărași, Elixir Press, Antena 1 Călărași, Observator de Călărași, Sport la Dunăre, Actualitatea, Express, Ediția, Logic-Copy Center, Gip SRL, InfoMuntenia, Stil-FM-Radio ZU.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

twenty − 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.