Raluca Surdu a inițiat campania “Sănătate pentru Oltenița!”

0
30

Acțiunea ”Sănătate pentru Oltenița!” se va desfășura pe durata a 2 săptămâni, cu posibilitatea de prelungire, dacă temperaturile zilelor lunii august o impun. Zilnic, între orele 9 și 17, cei aflați în trecere prin cele trei puncte importante ale orașului își vor putea verifica tensiunea, vor beneficia de un moment de liniște la umbră și de un pahar cu apă pentru rehidratare. În plus, în anumite intervale orare, la corturi se vor afla și asistente medicale care îi vor consulta pe cei doritori.

‘‘Este necesar ca fiecare dintre noi să aibă grijă și să nu se expună prelungit la soare pentru a evita efectele pe care razele ultraviolete și căldura extremă le pot avea asupra organismului. Într-o perioadă în care bolile de inimă sunt în creștere, trebuie să avem grijă de inima noastră și să începem prin a ne măsura regulat tensiunea,’’ a declarat Raluca Surdu.

 ‘‘Sănătatea este un lucru important pentru fiecare dintre noi și îi îndemn pe toți oltenițenii să se ferească în această perioadă de caniculă iar dacă totuși trebuie să iasă afară, să se oprească la unul dintre corturile noastre pentru a consuma lichide și pentru a își verifica tensiunea, ’’ a mai spus Raluca Surdu. După mai puțin de 3 ore de la amplasarea primului cort, peste 70 de oltenițeni au apelat la serviciile medicale oferite.

Deputata liberală a dorit să mulțumească directorului spitalului municipal Oltenița și celui al Centrului de asistență medico-socială pentru sprijinul acordat și deschiderea către o contribuție esențială la succesul acestei acțiuni orientate către cetățenii Olteniței. De asemenea, un gând de recunoștință și încurajare a fost îndreptat și spre voluntarii de la TNL, baza acțiunii acesteia generoase.

Cele trei corturi anti-caniculă vor fi amplasate astfel: vizavi de Primărie și la gara (ambele cu asistență medicală în intervalele orare 9-11 și 15-17), iar cel din Oltenița Veche, la intersecția dintre Bulevardul 22 Decembrie și Strada Alexandru Ghica (cu asistență medicală în intervalul orar 11-13).

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

eleven + eight =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.