ADR Sud Muntenia relansează programul destinat în exclusivitate studenților

0
32

Selecția studenților se va face pe baza CV-urilor (CV Europass). Pentru a participa la selecţie, doritorii trebuie să depună CV-ul Europass, însoțit de o adeverință care să ateste faptul că au statutul de student și urmează cursurile unei instituții de învățământ superior – studii la zi, în ani terminali, cuprinzând și precizarea expresă a perioadei de vacanță. Interviul la care vor fi chemați candidații selectați va avea loc în data de 8 iulie, ora 10:00, la sediul ADR Sud Muntenia.

Programul destinat în exclusivitate studenţilor se derulează începând cu anul 2007. Prin această iniţiativă, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia doreşte să ofere avantajul familiarizării studenţilor cu programele finanţate de Uniunea Europeană şi cu un mediu de lucru performant. Totodată, se doreşte ca acest program să contribuie la dezvoltarea profesională ulterioară a studenţilor. În plus, se oferă posibilitatea încheierii unor contracte de muncă la terminarea studiilor. 

Despre acest program, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, a declarat, în cadrul unui eveniment destinat tinerilor din Călăraşi, următoarele: „De şase ani derulăm la nivelul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia un program în care, pe perioada vacanţei de vară, angajăm studenţi călărăşeni. Nu o să vă vină să credeţi câţi copii de valoare sunt în Călăraşi, care, din păcate, din cauza ofertei destul de timide pe care o au la terminarea studiilor se risipesc în cele patru zări. Pentru noi este o mare bucurie să primim în rândurile noastre tineri valoroşi. Este al şaselea an în care condițiile ne-au permis să angajăm studenţi şi sperăm ca iniţiativa noastră să contribuie la dezvoltarea lor profesională ulterioară. În plus, oferim posibilitatea încheierii unor contracte de muncă full time la terminarea studiilor, iar acest lucru poate constitui un aport la efortul de a păstra în regiune persoane calificate”.

Mai multe detalii despre concurs puteţi citi pe site-ul ADR Sud Muntenia, link: http://www.adrmuntenia.ro/stiri/744/agentia-pentru-dezvoltare-regionala-sud-muntenia-relanseaza-programul-destinat-i.html.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

11 + eleven =