Interlopul Chirmuş fuge de puşcărie. Are de făcut 6 ani!

0
324

La 6 ani de închisoare a fost condamnat Ghencea Cristinel Ionel, cunoscut sub apelativul de Chirmuș, unul din capii lumii interlope locale, prin decizie definitivă dată de Înalta Curte de Casație și Justiție. Anterior, prin sentința dată în aceeași cauză, Curtea de Apel București îl condamnase pe Chirmuș la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare, scrie site-ul www.marinbadea.com.

În 2008 a început scandalul dintre Chirmuş şi Americanu

Conflictul dintre Vasile Bosnigeanu si rivalul sau, Ionel Cristinel Ghencea, poreclit „Chirmus", este unul mai vechi, insa nimeni nu poate spune cu exactitate de la ce a inceput. Circula, in acel moment, doua variante, una mai interesanta decât cealalta. Prima varianta ar fi aceea potrivit careia Vasile Bosnigeanu, zis „Vasile Americanu'", i-a promis razbunare lui Ionel Cristinel Ghencea intrucât, la mijlocul lunii iunie a anului 2008, in timpul unei petreceri care a avut loc la Calarasi, intre cei doi a izbucnit un scandal. Potrivit declaratiilor facute la vremea respectiva chiar de catre „Chirmus", „Vasile Americanu'" a impins-o pe sotia acestuia intr-o piscina. Cica in gluma. Intâmplarea nu l-a lasat indiferent pe sotul femeii, acesta scotând un pistol cu care l-a impuscat in picior pe „Vasile Americanu'". Rana a fost, pare-se, superficiala, insa victima i-a promis rivalului sau o pedeapsa pe masura. Si anume, moartea.La câteva luni de la acel incident, Chirmuş a încercat să se răzbune şi a tras cu un pistol cu glonţ, deţinut ilegal, asupra unui autoturism în care se aflau mai multe persoane, printre care şi Americanu.

Dat în urmărire

Înalta Curte de Casație și Justiție a emis sentința în data de 24 mai 2013, după numai două termene, menținând soluția dată de Tribunalul Călărași. În prezent, Ghencea Cristinel ionel, zis Chirmuș, este pus în urmărire națională. “Nu știu dacă e fugit din țară și nici nu vă pot spune dacă cei care se ocupă de acest caz cunosc mai multe despre acest caz”, a fost declarația dată de insp. pr. Ramona Tudor, purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași. În cazul în care va fi prins, acesta urmează să fie depus în Penitenciarul Slobozia.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

fourteen − 4 =