Nițoi, erai beat?

0
146

Așa numitul V. Nițoi, un antrenor de duzină, a acuzat Consiliul Județean Călărași că: „nu ajută sportul local„. Antrenorul de la Victoria Chirnogi e supărat pe edilul Irinel Roman și încearcă să se scuze pentru faptul că echipa pe care o antrenează merge prost în campionat. Chirnogenii n-au prea făcut mare lucru în acest sezon. Echipa e pe 7 în clasamentul Ligii a 3-a/seria a 2-a, fără emoții de retrogradare. “Ce se întâmplă în județul Călărași nu se mai întâmplă nicăieri în țară. Consiliul Județean nu ajută sportul. Oficialitățile de la Călărași nu sunt interesate de nici un sport. La Dâmbovița, Consiliul Județean finanțează echipa de baschet, la Vâlcea sunt ajutați cei de la handbal, de la Oltchim, la fel se întâmplă și la Suceava. Exemplele pot continua”, a debitat Nițoi.

Arhicunoscutul antrenor habar nu are ce spune. Măcar dacă ar avea puține cunoștințe. Activitatea sportivă din județul Călărași nu ar exista fără susținerea Consiliului Județean. Fotbalul dar și alte ramuri sportive sunt susținute din banii publici. Nu mai are rost să-i spunem domnului profesor-antrenor sumele alocate anual. Oricum, i-ar da cu virgulă. 

Nea Virgile, ai dat-on bară! Știm că îți mai place oarecum „Lacrima lui Ovidiu„ dar nici așa să te arunci în declarații de bodegă. Pentru asta, noi considerăm faptul că n-ar mai trebui să stai prea mult la Chirnogi, sau vrei să-ți face bagajele și nu ai habar cum? 

Marele deontolog antrenează o echipă care reprezintă județul Călărași în Liga 3. Pentru faptul că formația din Chirnogi nu are bani, nu este problema Consiliului Județean Călărași. Victoria din Chirnogi este un club format la inițiativa fostului primar, Vasile Checiu cu sprijinul arabilor de la AgroChirnogi și fără vreo legătură cu CJ-ul. La cum s-a exprimat Nițoi, asta ar însemna ca și Consiliulu Județean să sprijine financiar și alte echipe gen: Viola Ștefănești sau Spicul Vâlcelele, ceea ce nu se pupă. Ce treabă are sula cu preferctura? 

În momentul de față, actualul edil din Chirnogi, Irinel Roman, încearcă să găsească sprijin financiar pentru a susține echipa în continuare în Liga 3. Noi credem că primarul nu mai poate face treabă cu un antrenor care scoate pe gură aberații și a amenințat că dacă pleacă el se va alege praful de Victoria Chirnogi. Așteptăm cu nerăbdare să vedem următoarea echipă la care va antrena Nițoi. Poate acolo găsește mai multă susținere. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

ten + three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.