„Curvele călărașiului„, o nouă pagină de facebook!

0
77

O nouă pagină de facebook creată recent, face furori printre internauți. Mai multe fete tinere sunt postate pe noul cont apărut în 7 mai. Se pare că persoana care postează fotografiile cu diferite fete, este de sex feminin iar până în acest moment nimeni nu știe dacă este o simplă joacă de copii. Cert este că mai mulți internauți au aflat deja despre această pagină dedicată în mod special „tinerelor talente„ din Călărași. „Bun venit pe pagina noastră. Aici veţi vedea o varietate de fete "cuminţi " din Călărasi„, este mesajul care te întâmpină pe pagina creată recent. 

Cel mai caraghios lucru este că anumite fete, care și-au găsit pozele pe acest profil, intră și îl bălăcăresc pe cel care le-a postat. Sunt și anumite persoane care sunt de părere că această pagină este de bun augur. „Hahaha, hai că asta e foarte tare frate, nici nu știu ce e cel mai grav, că pagina mi se pare o mare porcărie sau că mă amuză incredibil când văd ce fel de pesoane postează aici, de la fetele "cuminți" care se regăsesc, "surprinse", tag-uite aici până la băieții care le iau apărarea în speranța că poate îi vede vreo una…țineți minte un singur lucru, orice reclamă e bună! Oricum, rămân la părerea mea, pagina e o porcarie„ comentează pe profilul respectiv, Bogdan Laurențiu.

Alții chiar cred că cel care a format pagina să țină „steagul sus„ și să facă dezvăluiri în continuare. „Mă ăla care ai făcut pagina asta mă, ține-o tot așa mă că e tare. Și pe unele de aici le știu și eu nu e minciună. BV! Dacă cauți admini cotactează-mă :))„, scrie Enache Drăcilă.
La cererea celor interesați poate să apară cât de curând și o nouă pagină, de această dată dedicată „curvarilor din Călărași„ „ Vreau să apară o pagina a curvarilor din călărași! Lol„, scrie Ivan Aurel. Nu știm încă până la momentul actual dacă s-a înregistrat vreo plângere la sediul IPJ Călărași pentru a se afla ip-ul celui care a creat pagina și implicit mailul de la care s-a făcut acest cont. Inițiatorul, dacă este prins riscă o pedeapsă de 10.000 RON. Până atunci este posibil să mai vedem și alte persoane care vor intra în „cercul acesta select„. 

Accesează pagina aici!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

twelve + 12 =