Nereguli constatate de polițiștii de la rutieră

0
35

În dimineaţa de 29 martie a.c., ora 08.10, O. Tică, de 34 ani, din Călăraşi, a condus pe strada Petroşani autoturismul marca Hyundai, având o concentraţie alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu autovehiculul în gardul împrejmuitor al bisericii din cartierul Măgureni, din Călăraşi, apoi a părăsit locul accidentului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

La data de 29 martie a.c., ora 15.30, agenţi din cadrul Poliţiei Oraşului Budeşti şi jandarmi au depistat pe Ş. Bogdan, de 29 ani, din Bucureşti, care a condus pe D.N. 4, pe raza oraşului Budeşti, autoturismul marca Dacia, care avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.  În cauză s-a întocmit dosar penal.

 La data de 31 martie a.c., ora 02.00, agenţi din cadrul Secţiei 8 Poliţie Tămădău Mare au oprit pe DN 3 marca Fiat, condus de Ţ. Victor, de 20 ani, din oraşul Fundulea, judeţul Călăraşi.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la Spitalul Lehliu-Gară în vederea recoltării de probe biologice. În cauză s-a întocmit dosar penal.

În seara de 31 martie a.c., ora 19.30, agenţi din cadrul Postului de Poliţie Belciugatele au depistat pe D.J. 402 pe G. Vasile, de 46 ani, din oraşul Fundulea, care conducea un moped, fără a poseda permis de conducere, în cauză fiind întocmit dosar penal.

La data de 31 martie a.c., ora 17.45, agenţi din cadrul Poliţiei Oraşului Fundulea şi Postului de Poliţie Belciugatele au oprit în trafic, pe D.J. 402, autoturismul marca Daewoo, condus de Z. Robert, de 38 ani, din municipiul Bucureşti, care se afla sub influenţa alcoolului ( 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Lehliu-Gară în vederea recoltării de probe biologice şi stabilirea alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

nineteen + 15 =