FOTO / Guriță l-a umilit pe Nelu Tatu!

0
59

Victoria Dragoș Vodă (Liga a 4-a) – Spicul Vâlcelele (Liga a 5-a) și Șoimii Unirea (Liga a 5-a) – Venus Independența (Liga a 4-a), două partide în care soarta s-a decis la penalty-uri. Dragoș Vodă a trecut de Vâlcelele iar Unirea a scos actuala campioană județeană, Venus. 

Sub privirile deputatului Vasile Iliuță, la Dragoș Vodă s-a prezentat „surpriza„ acestei competiții, Vâlcelele, o echipă care a ajuns până în acest act datorită ambiției lui Nelu Tatu, președinte-antrenor la echipa noului edil, Gabriel Oroianu. Meciul a fost unul foarte urât. Centralul Viorel Solomon n-a folosit de prea multe ori fluierul. Ambele formații au arătat un joc modest. În primele minute ale meciului, Dragoș Vodă a deschis scorul. Până la golul egalizator al celor din Vâlcelele nu s-a mai întâmplat nimic deosebit. Oaspeții au egalat în partea secundă a meciului iar centralul Solomon a fost „nevoit„ să ducă partida în prelungiri. Până la urmă s-a ajuns la lovituri de departajare. În final s-a calificat Dragoș Vodă cu scorul de 4 – 3 (1-1 după 120 de minute de joc).

La finalul partidei, edilul din Dragoș Vodă, Ion Radu Aurel-Guriță, s-a declarat mulțumit de victoria echipei sale. „A fost un meci pe care l-am câștigat meritat. S-a văzut diferența de valoare. Nelu Tatu mai are mult de muncă la echipa din Vâlcelele. În locul lui eu mi-aș fi dat demisia după această înfrângere!„, a spus Guriță. Și sponsorul principal al celor din Vâlcelele, Daniel Obadă reprezentantul Prosol a fost dezamăgit de rezultat. Prezent la meci, Daniel Obadă a afirmat la finalul meciului că și-ar dori să sponsorizeze echipa câștigătoare, Dragoș Vodă.  

Într-un alt meci al acestei zile, Venus Independența a ieșit din Cupă. Echipa lui Ilie Zeciu a pierdut la Unirea. După 90 de minute scorul a fost egal, 1-1. Șoimii Unirea, echipa din Categoria Remorcă, s-a calificat mai departe după loviturile de departajare, scor 4-2.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

eight − 2 =