Doru Dincă: „Chirilă e doctor în sport și nu merită să fie hărțuit politic„

0
43

Cum sunt vremurile… În urmă cu aproape o săptămână, Dorinel Dincă părea să fie “la cuțite” cu Dumitru Chirilă. Scandalul a pornit după ce numele lui Doru Dincă a fost propus pentru a prelua șefia Clubului Sportiv Municipal. În urma înțelegerilor politice din cadrul USL, Direcția de Sport Călărași a ajuns pe mâna PNL, iar CSM-ul la PSD. La Direcție în locul pedelistului Dumitrescu ar urma să vină tânărul Florin Drăgan, dar când vine vorba de CSM lucrurile se cam complică.

„Au fost discuții și urma să mai stabilim anumite detalii în cadrul partidului. Eu nu am vrut să intru în polemici cu Dumitru Chirilă. La un momentdat și eu am fost poate prea ambițios, dar am renunțat la o „luptă„ care nu-și avea rostul. Am înțeles că a fost propus altcineva pentru CSM. Nu știu cum îl cheamă dar am auzit că e tânăr. Eu nu mai vreau să am discuții pe această temă dar părerea mea este că Dumitru Chirilă merită să rămână în continuare director la CSM! A făcut multe lucruri bune pentru sportul local. Este doctor în sport și știe foarte bine ce înseamnă aceea performanţă”, a spus Doru Dincă.

Acum, se pare că PSD-ul a găsit un alt nume pentru șefia CSM, Eugen Ilie, un „lipitor de afișe„ al partidului şi-ar cam dori fotoliul de şef al lui Chirilă. Dacă se dovedeşte că are şi competenţe pentru o asemenea funcţie de responsabilitate în sportul local, vom vedea! 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

fifteen + 9 =