Handbal / Înfrângere la lider

0
33

Echipa antrenată de Sabin Dacău s-a descurcat bine pe terenul liderului CSA Steaua. În meciul jucat în cadrul intermediarei de ieri, handbaliștii călărășeni au pierdut la 4 goluri. „Mazilu a făcut meciul„, au declarat câțiva suporteri care au fost să-și susțină echipa CSM la partida care s-a încheiat cu scorul de 32 la 28 pentru gazde.

Suprematia “militarilor”, aflati acum la 6 puncte de CSM Calarasi, nu poate fi pusa la indoiala. Echipa din Ghencea a castigat in aceasta seara derby-ul cu formatia antrenata de catre Sabin Dacau cu scorul de 32-28, insa impresia generala a fost aceea ca jucatorii de la Calarasi ar fi avut mult mai multe sanse in conditiile unui arbitraj corect„, sceriu cei de la Sport la Dunăre semn că echipa de pe malul Borcei a cam fost și defavorizată de un arbitraj în favoarea formației gazdă.

Călărășenii au șansa să-și recupereze punctele pierdute, sâmbătă 9 martie când la Călărași în sala Polivalentă vine Bucovina II Suceava. Intrarea este liberă iar la ora meciului 17:00 sunt așteptați foarte mulți suporteri și spectatori. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

twelve − eight =