Elena Udrea a oferit mărţişoare la Călăraşi!

0
29

Aflată în campanie pentru preşedinţia PDL, Elena Udrea a fost prezentă, la începutul acestei săptămâni, în mijlocul reprezentanţilor organizaţiei locale a acestei formaţiuni politice. După discuţiile avute cu liderii locali ai PDL, la ieşirea din sala de şedinţe, Udrea a observat în hol un panou pe care erau expuse mărţişoare confecţionate de copiii cu handicap din Călăraşi. După ce le-a admirat, fostul ministru al Dezvoltării s-a arătat interesată de micile produse şi a cumpărat câteva pentru toate femeile prezente în sediul PDL, contribuind în acest fel la fondurile ce se strâng din vânzarea mărţişoarelor, bani ce vor ajunge la copiii cu handicap.

Mai trebuie spus că şi primarul din Dragoş Vodă, Aurel Radu Ion, noul primar ales duminică, 24 februarie, la Vâlcelele, Gabriel Oroianu, dar şi Ionel Tatu au cumpărat pentru persoanele dragi mărţişoare confecţionate de copii.

Şi Elena Udrea a primit la Călăraşi, în loc de mărţişor, un frumos buchet de flori din partea colegului din Parlamentul României, deputatul de Călăraşi, Vasile Iliuţă. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × two =