Gâdea un „ghiocel„ de PNL. Diaconu „reporter„ de Prefect

0
30

Vasile Gâdea, fost director la ITM Călărași și Virgil Diaconu, actualul consilier al Prefectului au început să scoată „capul„ la lumină prin localitățile rurale. Vasile Gâdea a trecut de la PDL la PNL și se ține ca un „purice„ de Răducu Filipescu pe la anumite evenimente, iar Virgil Diaconu face pe „reporterul„, atunci când acesta se află în preajma Prefectului Județului, George Iacob. 

Cele două „personalități„ politice locale, apar, din ce în ce mai des, pe la anumite evenimente. Gâdea, de la „ideologiile„ lui de PDL-ist a trecut în „feribotul„ lui Filipescu, președintele Consiliului Județean Călărași. Cunoscutul Vasile Gâdea îi mai are și acum pe conștiință pe acei muncitori, plătiți la negru de fostul șef al ITM Călărași. La începutul lunii aprilie, 2011, au fost semnalate mai multe nereguli la noul sediu al ITM Călărași, amplasat lângă Complexul Rezidențial „Agneza„. La acea vreme, un mega scandal a fost declanșat după ce în presa călărășeană au apărut câteva articole în care mai mulți muncitori își cerea drepturile salariale. Ulterior s-a constatat că Vasile Gâdea îi „angajase„ pe lucrători la negru. La câteva zile de la declanșarea scandalului, Gâdea, pe acea vreme, PDL-ist, și-a dat demisia din funcția de șef al ITM Călărași.

Vezi aici materialul cu Vasile Gâdea prezentat de Realitatea TV

Acesta a les să plece pe ușa din dos și din partidul aflat atunci la Guvernare. La câteva săptămâni, Gâdea s-a dus după prietenul său bun, Marian Dinulescu în „barca„ lui Filipescu, la PNL. O perioadă, Vasile Gâdea a stat la „cutie„. După acel scandal, care l-a afectat serios la „buzunar„ pe Gâdea, jurnaliștii care au tratat în presă acest subiect nu au mai continuat și alte anchete legate de modul în care „firma„ lui Gâdea a încheit contracte bănoase cu statul român. Acum, pentru că "domnul afacerist" Gâdea a apărut ca un „ghiocel„ de primăvară a venit timpul să ne aducem aminte de „jafurile„ pe care acesta le-a produs pe bani publici. Despre acest subiect vom mai reveni cu plăcere.

Un alt personaj arhi-cunoscut în Călărași, Virgil Diaconu, supranumit și „rechinul-prodindpest„ a început să-și intre bine în drepturi. Diaconu a fost zărit ieri la un eveniment la care a participat și Prefectul Județului, George Iacob. La inaugurarea celor dou stații SMURD din Budești și Chiselet, George Iacob a apărut în public, doar la Budești. La Chiselet, domnia sa, nu a mai ajuns. Este posibil ca (în ghilimele) „consilierul„ Prefectului, Virgil Diaconu să-i fi încărcat agenda prea tare domnului Prefect și ulterior acesta să nu mai participe și la evenimentul care a avut loc la Chiselet. Una peste alta, cât ar încerca Prefectul să-l ascundă sub „preșul„ instituției pe Diaconu și cât s-ar închide acesta în biroul său când face „șprițuri„, tot nu s-ar șterge cu buretele „bubele„ pe care le are Diaconu. Am putea spune că Virgil Diaconu are „solzii„ prea tari și nu obrazul gros. Diaconu, este cercetat în acest moment pentru faptul că ar fi prejudiciat statul cu 9 miliarde de lei vechi. 

Citește și: virgil-diaconu-a-prejudiciat-statul-cu-9-miliarde-de-lei-vechi

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

17 − 13 =