Șeful Spitalului Călărași: „Pacienta a venit joi noaptea… joi dimineața, nu… vineri dimineața la ora 3:00„

0
37

În cursul dimineţii de ieri, site-ul www.editia.ro a publicat o informație cum că la Spitalul Județean Călărași se află o tânără cu un copil mort în pântece. Gravida a refuzat ca medicii să-i scoată bebelușul și îi acuză pe aceștia de malpraxis! La puțin timp, au apărut și reacțiile din cadrul Spitalului Județean Călărași. Până la acest moment, conducerea unităţii de sănătate s-a rezumat la doar un comunicat sec ce anunță că la ora actuală s-a format o anchetă care cercetează acest caz. Tânăra se află și acum la Spital cu copilul mort în ea. 

Ieri, pe site-ul actualitateacalarasi.ro, managerul Spitalului din Călărași, Dan Romulus Șerban a avut o intervenție halucinantă, in urma unei înregistrări video. Acesta nu știe cu exactitate când a venit pacienta la spital și oferă anumite informații care lasă loc de interpretări. La începutul materialului video, Dan Romulus se bâlbâie, semn că acest caz se va lăsa cu multe suspendări la Colegiul Medicilor. De asemenea, din informațiile noastre am aflat faptul că s-a încercat mușamalizarea acestui caz. Pe fir au intrat și organele de anchetă. Poliția a început să facă cercetări în urma unei plângeri formulată de soțul gravidei.

Rep: – Ce s-a întâmplat și care este situația în acest moment?   

Dan Romulus Șerban: „Pacienta a venit joi noaptea, cred, la spital… joi dimineața la ora 3:00… vineri dimineața la ora 3:00… a acuzat dureri, contracții și medicul a trimis-o în sala de nașteri. Teoretic ar fi trebuit să nască„.  

Vezi mai jos înregistrarea cu managerul Spitalului Dan Romulus Șerban!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

thirteen + 16 =