Mâine, Demostene și ceilalți doi inculpați vor afla dacă vor fi, sau nu, liberi!

0
26

Cei trei inculpați în dosarul permiselor date pe „șpagă„ la Călărași, Demostene Nicușor, Ionel Madin și Mihai Negoiță, vor afla mâine dacă decizia Curții de Apel București va lua în calcul, sau nu, cererea lor de recurs. Inculpații au fost arestați pe data de 31 ianuarie 2013 pentru o perioadă de 29 de zile. Atât Demostene, cât și ceilalți „complici„ ai lui au cerut să fie judecați în libertate. Cei trei au fost acuzați că primeau sume de bani cuprinse între 400-500 Euro de la diferiţi candidaţi care susţineau examenul practic pentru obţinerea permisului de conducere, susţinând că are influenţă asupra unui agent examinator din cadrul SPCRPCIV Călăraşi.

Probele administrate în cauză au relevat faptul că Ionel Madin, în ziua dinaintea examenelor se întâlnea cu agentul examinator D.N din cadrul SPCRPCIV Călăraşi căruia îi indica numele candidaţilor pe care îi ,,susţinea” şi îi dădea circa 200-300 Euro per candidat pentru ,,serviciul” pe care acesta urma să-l facă, respectiv facilitarea promovării examenului practic.

Una din modalităţile prin care Ionel Madin recruta persoanele doritoare să promoveze facil şi sigur proba practică a examenului auto consta în recomandarea acestora de către instructorul auto Mihai Negoiță, dintre cursanţii şcolii sale de şoferi.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

5 × three =