FOTO / Kaufland a venit şi la Călăraşi!

0
62

„Cu siguranţă acest magazin va fi pe placul tuturor călărăşenilor care şi-au dorit de foarte mult acest lucru”, a spus primarul Daniel Ştefan Drăgulin la deschiderea Kaufland la Călăraşi, adăugând totodată că a avut onoarea de a pune prima piatră de temelie la noul supermarket şi că nu credea ca acest magazin îşi va deschide uşile mai devreme decât era stabilit. „Acest lucru se datorează în primul rând celor care l-au construit pe care îi felicităm, a modului în care s-a implicat şi de asemenea, beneficiarului care a urmărit cu atenţie a acestei investiţii” a mai spus edilul municipiului precizând că odată cu deschiderea magazinului s-au creat şi peste 100 de locuri de muncă. Alături de standurile cu produse comercializate de Kaufland în incinta magazinului îşi mai desfac mărfurile alte şapte societăţi comerciale de pe raza municipiului Călăraşi. „Sperăm ca marfa care se găseşte în acest magazin să îndeplinească toate cerinţele şi calitatea de care avem nevoie. Sper ca acest început să fie de bun augusr pentru alte investiţii pe care noi, primăria încercăm să le aducem în Călăraşi” a mai adăugat edilul şef Drăgulin.

Filipescu: „Noi am fost învățați să avem un magazin mare”

Cu acelaşi prilej, preşedintele Consiliului judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu a spus în cuvântul său că, prin darea în folosinţă a acestei investiţii a fost reparat ceea ce s-a stricat cu ceva timp în urmă. „Noi am fost învăţaţi să avem un magazin mare, şi acela era PIC-ul, şi pentru că s-a întâmplat ceea ce ştim cu toţii cu proprietarul magazinului, la această oră supermarketul fiind închis. Este păcat că s-a întâmplat aşa, dar este foarte bine că s-a deschis altul şi chiar mai aproape”, a declarat Filipescu făcând referire la Kaufland şi precizând în acelaşi timp că autorităţile locale vor trebui să găsească soluţii în ceea ce priveşte clădirea în care a funcţionat PIC – Călăraşi. De asemenea, la deschiderea Kaufland a fost prezent şi prefectul judeţului, George Iacob mulţumind reprezentanţilor magazinului pentru investiţia de la Călăraşi. „Ca reprezentant al Guvernului în teritoriu nu poate decât să mă bucure această investiţie şi împreună să dovedim că se pot face lucruri frumoase şi la Călăraşi”, a spus la deschiderea Kaufland – Călăraşi, prefectul Iacob.

Kaufland România a creat până în prezent peste 10.300 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise precum şi la centrul logistic situat în Parcul Industrial Ploieşti. Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 15.000 de articole diverse, produse de marcă, produse regionale, mărci exclusive şi oferă clienţilor nu numai preţuri reduse, ci şi prospeţime, varietate şi o calitate superioară. În afară de oferta bogată de alimente care acoperă necesarul zilnic al clientului, sortimentul Kaufland oferă şi produse atractive din domeniile menaj, sticlărie, porţelan, textile, electrice, papetărie, jucării, articole de sezon şi pentru petrecerea timpului liber, la care se adaugă oferte speciale săptămânale. Primul magazin Kaufland deschis în România a fost în anul 2005 în Bucureşti.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

1 × one =