Bratu Cațaros: „Sfârșitul lumii nu are cum să vină pe 21 decembrie„

0
54

Bratu Cațaros, președintele Asociației Județene de Fotbal Călărași este ferm convins că sfârșitul lumii prezis de calendarul mayaș nu va veni pe 21 decembrie 2012. Isteria care a cuprins întreaga planetă îl lasă rece pe boss-ul AJF Călărași. Ca un bun matematician și fizician, după mai multe calcule făcute în biroul său de la AJF Călărași, Cațaros a făcut o descoperire uimitoare și explică pentru cititorii ziarului Ediția, în exclusivitate de ce sfârșitul lumii nu vine pe 21 decembrie a.c. Această știre va ajunge și pe site-ul NASA. Specialiștii vor verifica prezicerile lui Cațaros.

Șeful AJF Călărași ne-a mărturisit faptul că mayașii au greit cu o zi sfârșitul acestei planete. Cațaros are și argumente. „Cum să vină sfârșitul lumii? Pe 21 decembrie nu are cum. A doua zi pe 22 e ziua mea de naștere… iar sfârșitul lumii poate veni pe 23 decembrie, după ce bem și noi un șpriț. Deci… e greșit calendarul mayaș„, a făcut Cațaros o mărturisire care a dat peste cap toate calculele mayașilor. Referitor la Liga Tractoriștilor, șeful AJF a declarat faptul că se va mai juca încă o etapă din retur în acest an, imediat după ce se termină ultima rundă din tur. „Dacă vremea ne permite, mai jucăm o etapă din retur, sau poate două. Depinde de vreme. Dacă sunt troiene nu mai putem juca fotbal, poate alt ceva. Încă nu suntem siguri. Așteptăm să vedem cum e vremea iar joia viitoare vom anunța echipele din Liga 4 dacă se mai joacă o etapă din retur pe care o vom programa pe 8 septembrie„, a mai spus Bratu Cațaros, șeful AJF Călărași.

În altă ordine de idei, în penultima etapă din turul Ligii Tractoriștilor, actuala campioană județeană a distrus formația Dinamo Sărulești, scor 11 – 0. Venus se află la două lungimi de undă față de Dunărea Ciocănești, liderul Ligii a 4-a care a învins cu 6 – 1 Steaua Radovanu, fiind aproape de „titlul„ de campioană de toamnă. În Liga a 5-a (Categoria Remorcă), CSM Oltenița se pregătește de Liga Tractoriștilor la fel ca și Șoimii Unirea, ambele formații fiind liderii seriilor A, respectiv B din eșaloanele menționate mai sus.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

two + one =