Tu decizi! Votează legal!

  0
  39

  Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, persoanele prezente în piața Centrală, piața Big și târgul din municipiul Călărași au primit recomandările polițiștilor, jandarmilor și pompierilor de a alege să voteze corect la scrutinul pentru Camera Deputaților și Senatului României, organizat la data de 09 decembrie 2012.
  Oamenii legii le-au explicat că este important ca voința electoratului să nu fie influențată prin darea sau primirea de bani, produse alimentare, nealimentare sau alte obiecte. Fiecare cetățean cu drept de vot trebuie să voteze potrivit propriilor convingeri. Polițiștii i-au asigurat că vor interveni prompt la orice sesizare de încălcare a legislației electorale și vor aplica sanțiunile corespunzătoare. Acțiuni similare, de distribuire de pliante și afișare a materialelor promoținale ale campaniei de informare “Tu decizi! Votează legal!” au fost desfășurate de polițiștii de prevenirea criminalității și de proximitate, precum și de polițiștii de frontieră, în această săptămână, și în piețele și ogoarele din celelalte localități urbane și rurale din județul Călărași. Afișele au fost postate în locuri cu vizibilitate (centre comerciale, hale de legume, fructe și brânzeturi, magazine, instutuții publice) și la avizierele și birourile de relații cu publicul ale unităților teritoriale de poliție, jandarmerie, pompieri, poliție de frontieră, primării, Instituția Prefectului.
  Asemenea acțiuni de informare și conștientizare vor fi derulate în continuare pe raza județului Călărași, urmând ca mesajul campaniei Tu decizi! Voteză lagal! să fie transmis unui număr cât mai mare de cetățeni cu drept de vot. De asemenea, chiar în ziua votului, afișele promoționale se vor găsi, la loc vizibil, în toate secțiile de voatre. Pentru alte informaţii despre legislaţia incidentă şi acţiunile desfășurate la nivel național de personalul M.A.I. în această perioadă, cetăţenii sunt invitaţi să viziteze  pagina specială de Internet a campaniei de informare – www.votlegal.ro.

  Comentarii

  comentarii

  LĂSAȚI UN MESAJ

  13 + seven =

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.