FOTO / Performanță istorică pentru boxul călărășean

0
41

Clubul Sportiv Municipal Călărași a susținut astăzi, o conferință de presă la care au participat „eroii„ boxului călărășean. Săptămâna trecută, la Râmnicu Vâlcea au avut loc Campionatele Naționale de Cadeți la box, întreceri la care au participat și sportivii secției de box pregătiți de Valentin Anghel. La prestigiosul eveniment de la Râmnicu Vâlcea au participat peste 150 de pugilişti de la diferite cluburi din țară care s-au duelat pentru medalii, la mai multe categorii de greutate. CSM Călărași a aruncat „în luptă„ șapte tineri pugiliști care au reușit să obțină o performanță notabilă pentru istoria boxului călărășean. Toți șapte au obținut medalii dintre care 4 au fost din cel mai prețios metal (aur). Lazăr Ionuț (aur), Bouroșu Sorin, (aur) Șchiopu Florin, (aur), Maxim Ionuț (aur), Zulbie Denis (bronz), Ionuț Morariu (bronz) și Adrian Morariu (bronz). În urma acestor rezultate, CSM Călărași a fost declarat ca fiind cel mai bun club sportiv la secția de box din România.

Chirilă: „Nu ne vom opri aici”

Directorul CSM, Dumitru Chirilă se declară mulțumit de rezultatele obținute de tinerii pugiliști. „Am ținut să facem o conferință de presă în urma rezultatelor miraculoase obținute de pugiliștii secției de box din cadrul CSM Călărași. La ultima ediție a Campionatului Național de box desfășurată la Rm. Vâlcea, pugiliștii călărășeni au obținut 7 medalii, 4 de aur și 3 de bronz. Toți sportivii care au participat la această întrecere au obținut medalii. În urma acestor rezultate deosebite, CSM Călărași a fost declarat cel mai bun club la ramura de box din România. Nu pot decât să mă bucure foarte mult aceste rezultate. Sunt convins că acești copii vor da totul și la următoarele competiții. Nu ne vom opri aici„, a spus Dumitru Chirilă.

Anghel: „Aceste rezultate au venit în urma unei munci de patru ani de zile”

De partea cealaltă, antrenorul secției de box, Valentin Anghel este convins de faptul că elevii săi vor ține ștacheta sus în continuare și la următoarele competiții. „A fost o competiție foarte grea mai ales la această categorie de vârstă. Aceste rezultate au venit în urma unei munci de patru ani de zile. Rezultate care vor continua să vină și în perioada următoare. Am depășit cluburi de tradiție în box, ca Steaua, Galați, Bacău, cluburi care au pugiliști de valoare. Aceste rezultate obținute de elevii mei sunt unice„, a declarat Valentin Anghel. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

1 × 5 =