Virgil Bogatu, la ceas aniversar

0
43

Antrenorul echipei de fotbal, Dunărea Călărași, Virgil Bogatu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Tehnicianul împlinește 52 de ani și își serbează vârsta alături de elevii săi aflați în cantonamentul clubului Dunărea.

Bogatu este unul dintre cei mai reprezentativi antrenori ai acestui oraș. Actualul tehnician are o carte de vizită impresionantă la clubul de pe malul Borcei. Virgil Bogatu a făcut parte din „echipa de aur„ a orașului care a promovat în Divizia B în anii 87-88, un lot din care mai făceau parte: Petrişor Toma, Ghiuţă Adrian, Marian Zamfir, Marin Dorin, Borcan Costel, Constantin Petre, Vasilescu Marian, Vasile Sebe, Marian Florea, Ştefan Marin, Valerian-Virgilică Bogatu, Gheorghe Vlase, Nicolae Valentin, Mircea Banu, Isacov Dănuţ-Grigore, Petcu Ion, Pînzaruc Eugen, Nelu Farin, Georgel Muşat, Stancu Florin, Ştefan Constantin, Nicuşor Marcu, Marin Ştefan II, Florin Marin. Antrenor principal – Marian Catană.

Ca jucător a început la 19 ani la echipa Sportul Studențesc în anii 79-80. Din 80-81 a trecut la Șoimii Sibiu, iar la finalul sezonului a ajuns la Călărași. După câteva sezoane, Virgil Bogatu a fost împrumutat la Dorostol Silistra (Bulgaria), acolo unde a și promovat în prima ligă a vecinilor de peste Dunăre.

După cariera sa de jucător, Bogatu s-a apucat de antrenorat. Tehnicianul a pregătit mai multe echipe din județul nostru dar și din afara țării.

La ora actuală, Virgil Bogatu antrenează formația de fotbal Dunărea Călărași dar și echipa de futsal, nou înființată în campionatul național (Liga a 2-a).

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

thirteen + 14 =