Primăria Dragoş Vodă implicată în campania “Ţara lui Andrei”

0
37

Primaria Dragos Voda, judetul Calarasi, participa la o selectie de proiecte in cadrul campaniei Tara lui Andrei/Orasul Tău.

Proiectul propus se numeste “Colectam deseurile selectiv” si are ca scop achizitionarea de cosuri de gunoi si pubele, cu ajutorul carora se vor putea colecta selectiv deseurile in localitatea Dragos Voda.

“Prin implementarea acestui proiect se va imbunatati impactului vizual al intregii comune. Vor fi eliminate focarele de infectie si mirosurile neplacute. In acelasi timp, populatia va fi informata cu privire la consecintele negative ale poluarii si va beneficia de o modalitate contemporana de depozitare a deseurilor.”

Pe termen lung, primaria va concepe un plan prin care se ofera continuitate acestui proiect. Se va urmari intretinerea si folosirea corecta a containerelor unde se depoziteaza deseurile, aceasta fiind asigurata din bugetul primariei, astfel scopul proiectului fiind atins si mentinut in continuare.

In acest program de responsabilitate sociala, proiectul castigator este cel care obtine cele mai multe voturi.

Pentru a vota proiectul “COLECTAM DESEURILE SELECTIV”, procedura este extrem de simpla si rapida.

1. Faceti click pe link-ul de mai jos:
http://www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html

2. Introduceti mai jos numele, prenumele si e-mail-ul dumneavoastra.

3.Veti primi imediat pe e-mail un mesaj, faceti click pe link-ul propus si, astfel, procedura de creare cont este finalizata.

4. Bifati in casuta verde proiectul “COLECTAM DESEURILE SELECTIV” si dati click pe “voteaza”.

Mentionam ca o persoana nu poate vota decat o singura data.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

three × three =