FOTO EXCLUSIV / Un an de la moartea lui George Naghi!

0
57

În singurul interviu acordat televiziunii locale din Călăraşi, cu trei luni înainte să moară, Gheorghe Naghi a vorbit mai mult despre planurile sale de afaceri. El intenţiona să intre puternic pe piaţa bio, astfel încât toate terenurile pe care le deţinea erau deja pregătite în acest sens. Chiar dacă era cunoscut drept un om de lume, căruia îi plăceau petrecerile şi avea mulţi prieteni, Ghoerghe Naghi nu apărea des în public şi în presă. În interviul acordat lui Sorin Danciu, el declară că nu este o persoană interesată de vizibilitate. "Nu prea îmi place mie să mă văd pe posturi", spune Naghi. El vorbeşte şi despre diferenţa între vremea lui Ceauşescu şi cea de azi în ce priveşte omul de afaceri din comerţ. "Dacă vreţi să vă răspund sincer…era mai uşor înainte. Era cineva care avea grijă de noi toţi, pe când acum trebuie fiecare să ne purtăm de grijă, că altfel nu mai existăm".

Pomenit la fabrică

Angajaţii de la Aldis vor face astăzi o pauză pentru a-şi aduce aminte de fostul lor patron, moment organizat de văduva Alina Naghi, cea care conduce afacerile. Aceasta a organizat, pe 28 iulie, un parastas fastuos pentru soţul ei, slujba d ela cimitir fiind oficiată de episcopul Sloboziei şi călăraşilor, preasfinţitul Vincenţiu. La maa de la fermă au fost chemate aproape 300 de persoane.

Pe 7 august 2011, Gheorghe şi Alina Naghi se aflau la o plimbare cu şalupa pe Dunăre şi, în urma unei manevre greşite, milionarul s-a izbit cu ambarcaţiunea de mal şi a murit. Alina Naghi a suferit mai multe răni, printre care una extrem de gravă la picior şi o alta la cap, pentru care a fost internată întrun spital din Viena. Din cauza stării de sănătate, ea nu a putut fi prezentă la parastasul de 40 de zile.

Ascută interviul aici!

Sursa: Cancan

Foto: Ediția.ro

Vezi mai jos (tabul Video) melodia dedicată lui George Naghi!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

nine + twenty =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.