Cinci copii din Vlad Ţepeş nu vor mai putea spune „casă, dulce casă!”

0
54

Astăzi, încă mai scormonesc prin căsuta lor făcută scrum, în speranţa că mai pot recupera vreun lucru care să le fie de folos. Cu toate că bunicii le-au venit în ajutor oferindu-le casa lor, cei 5 copii ( Maria, Mihai, Petre, Andrei si Vasilica) au nevoie de foarte multe lucruri ca să-şi repună existenţa pe linia de plutire. Vor începe şcoala…

Curtea lui Edi a devenit, în doar câteva minute, o grămadă de dărâmături fumegânde de sub care, cu ajutorul vecinilor şi bunicilor, au putut scoate copiii, frigiderul, maşina de spălat şi aragazul. În momentul în cre s-a declanşat infernul tatăl copiilor se afla la poştă, acolo unde îşi desfăşoară activitatea, iar mama la muncă.

În doar cîteva minute, flăcările le-au mistuit mobilierul, covoarele, tavanul căsuţei bătrâneşti (din chirpici, tencuită).

Tot în doar câteva minute, copii au rămas doar cu hainele de pe ei, fără rechizite, fără puşculiţa-n care aveau strânşi 80 ron, fără ghiozdane, fără jucării, fără toate obiectele pe care seara, la culcare, încă le mai aveau în căsuţa lor.

Mai mult decât atât, micuţii au rămas cu o spaimă cumplită, Maria, fetiţa de 14 ani a sunat la 112, care le va marca pentru multă vreme copilăria.

Edi nu a fost niciodată bogat, bogăţia lui fiind cei cinci copii. Când a aflat de incendiu, speriat, a fugit de la postă spre casă, iar când a ajuns şi şi-a văzut micuţii, a spus: ,,Am toţi copiii sănătoşi! Sunt bucuros!,”

Cine doreşte să-i ajute cu haine, alimente, materiale de constructii, aparatură electrocasnică şi orice alte obiecte necesare în casa fiecărui om, o poate face contactandu-l direct pe tatăl copiilor, VASILE EDUARD, la numerele de telefon 0736-553.630 şi 0242-346.805 (telefonul ghişeului poştal Vlad Ţepes, unde Edi este oficiant poștă) sau la 0766-144.911 şi 0724-445.329 ( Banu Irina).
ORICE LUCRU LE ESTE DE FOLOS: lenjerii, pilote, detergent.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

seventeen − seventeen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.