VIDEO / Loredan-Florin Asănăgeanu, cuțitarul care a înjunghiat-o pe Mariana Dumitru, a fost prins

0
87

În urmă cu aproximativ o oră, poliţiştii călărăşeni l-au prins pe Loredan Florin Asănăgeanu, tânărul care în luna septembrie a anului trecut a agresat  două femei, una dintre acestea fiind Mari Dumitru, secretara postului de Radio Voces Campi. Asăngeanu a fost identificat de poliţişti într-o locuinţă din Călăraşi, acolo unde se ascundea pentru a nu răspunde în faţa justiţiei. 

Urmarea investigaţiilor complexe efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Municipiului Călăraşi şi Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale (I.G.P.R.), s-a reuşit prinderea lui A. Loredan – Florin, de 24 ani, din municipiul Călăraşi, persoană urmărită internaţional pentru tentativă de omor, tentativă de viol şi port ilegal al cuţitului. În seara de 22 septembrie 2011, acesta a înjunghiat, pe stradă, pe o tânără din Călăraşi, angajata unui post local de radio, şi a încercat să violeze o altă femeie, în scara unui bloc. La scurt timp de la comiterea faptelor, suspectul a fugit în străinătate, sustrăgându-se cercetărilor. Din luna ianuarie a.c. acesta a fost pus în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis de Tribunalul Călăraşi mandat de arestare preventivă.

În baza informaţiilor obţinute, poliţiştii au reuşit să-l prindă în urmă cu puţin timp, fiind „ridicat” dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Călăraşi şi prezentat magistraţilor Tribunalului Călăraşi pentru confirmarea mandatului. A. Loredan – Florin va fi depus apoi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Vezi filmul video mai jos!

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × 3 =