Silviana Şestacovschi a revenit în fruntea învăţământului călărăşan

0
47

La eveniment au fost prezenţi prefectul judeţului, George Iacob şi primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin. “Revin cu aceleaşi bune intenții, cu aceeaşi dorință de a realiza ceva, pentru că avem obligația să recunoaștem că învățământul românesc se află într-o situație dificilă, că această “cruciadă de defăimare” este greșită  şi dăunătoare şi că trebuie să corectăm şi chiar să schimbăm cu responsabilitate şi profesionalism tot ceea ce nu funcționează în educație. Şcoala româneasca nu este un “bolnav incurabil”, mai avem ceva bun în ea şi mai ales avem acești copii, copiii noștri faţă  de care suntem răspunzători şi avem cadre didactice, educatori care au încă pasiune şi dăruire pentru profesie şi în care eu am deplină încredere” a declarat Silviana Şestacovschi, noul Inspector Şcolar General al judeţului Călăraşi.
Silviana Şestacovschi este absolventă a Institutului Politehnic București. În învăţământ se află de 25 de ani activând în calitate de  profesor inginer la Grupul Școlar DANUBIUS Călăraşi, unde a deţinut la un momentdat şi funcţia de director. 
Tot astăzi, prof. Camelia Croitoru a preluat conducerea Casei Corpului Didactic Călăraşi înlocuind-o în această funcţie pe prof. Ştefana Dumitru. „Împreună cu actuala echipă a CCD Călărași, vom promova programe care susţin învățarea şi perfecţionarea de-a lungul întregii vieţi, în sprijinul asigurării calităţii în educaţie, în corelaţie cu standardele profesionale pentru profesiunea didactică, standardele de calitate şi competenţele profesionale. Vom pune accent pe valori precum profesionalism, transparenta, calitate si inovație, competenţă, eficienţă, responsabilitate, spirit de echipă, respect, onestitate”, a declarat noua şefă a CCD Călăraşi, prof. Camelia Croitoru.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

4 + five =