A început construcţia a hypermarketului Kaufland

0
45

La sfârşitul săptămânii trecute, primarul municipiului Călăraşi, Daniel Drăgulin, prefectul judeţului, George Iacob, şi guvernatorul Silistrei, Nikolai Dimov, au participat la festivitatea de deschidere a lucrărilor de construcţie a hypermarketului Kaufland Călăraşi. După discursul oficial, cei prezenţi au fost invitaţi să pună mâna, la propriu, la ridicarea hypermarketului. Atât reprezentanţii Kaufland, cât şi cei ai autorităţilor locale şi ai mass-mediei au turnat ciment la temelia hypermarketului.

În acest moment, Kaufland are în România deschise 75 de hipermarketuri şi încă şase în construcţie. “Mă bucur că sunt aici alături de dumneavoastră, la Călăraşi, pentru a pune piatra de temelie a hypermarketului Kaufland. Vreau să mulţumesc domnului primar, domnului prefect, tuturor autorităţilor şi mass-mediei prezente, constructorului nostru, antreprenorului, angajaţilor cei care vor fi, şi tuturor firmelor care au contribuit şi contribuie la realizarea acestui hypermarket. Firma Kaufland a fost înfiinţată în anul 1930, în Germania. În 1984 are loc deschiderea primului hypermarket Kaufland. Kaufland deţine astăzi peste 1.000 de hypermarketuri. În România, Kaufland a venit în anul 2005”, a declarat Cornel Petcu, şeful secţiei Aviz autorizaţii Kaufland România.

Peste 100 de locuri de muncă

Investiţia se ridică la 8 milioane de euro şi va fi finalizată în această toamnă. Construcţia se află pe un teren de 17.000 de metri pătraţi. Magazinul are peste 5.000 de metri pătraţi, arie utilă de 3.000- 3.500 mp. Acesta va avea şi o parcare de peste 200 de locuri. Cumpărătorii vor avea la dispoziţie peste 16.000 de articole, şi vor fi create peste 100 de locuri de muncă.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

19 − fifteen =