„Monstrul” capturat la „Cupa SNPPC” la pescuit

0
45

Două zile de concurs

Sâmbătă și duminică s-a desfășurat la Călărași pe balta Iezeru (Piscicola) Cupa SNPPC la pescuit sportiv, ediția a II-a. Cei mai împătimiți pescari din cadrul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), au avut ocazia să demonstreze cât de buni sunt în arta pescuitului. Concursul s-a desfăşurat în două manşe, în zilele de sâmbătă şi duminică. Fiecare echipă a fost formată din 2 pescari și au avut voie să folosescă o singură undiţă şi numai două lansete.

Marea captură și locul 1 a avut peste 9 kg

Reprezentanții Ministerului de Interne au încercat să convingă peştii din balta Iezeru (Piscicola) din Călărași cu tot felul de momeli care mai de care mai aromate să tragă la undiţele și lansetele lor. Răbdarea le-a fost răsplătită de peştii care nu au contenit să vină la undiţele lor. Unii au avut și mare chinion sau cineve le-ar fi transmis: „multă baftă” înainte de concurs. Din cele 39 de echipe din țară participante, pe primul loc s-au clasat Petre Dumitrescu și Marius Robu, ambii din cadrul SNPPC Sector 2 București. Marea captură și locul I l-au asigurat după ce au prins un „monstru” de peste 9 kg. Pe locul II s-au clasat Baraitaru Sile și Ștefan Popa din cadrul SNPPC Călărași iar pe poziția a III-a au urcat Laurențiu Petcu și Florinel Manole, câștigătorii de anul trecut. Concursul a fost destul de greu și din cauza vremii. Vântul le-a dat peste cap programul stabilit de-a casă multor participanți însă chiar și așa distracția și relaxarea și-au făcut loc.

„A fost o competiție mult mai bună ca cea de anul trecut”

La evenimentul organizat de Biroul Teritorial al IPJ Călărași, au înmânat premiile, Dumitru Coarnă, vicepreședinte al SNPPC, insp.-șef al IPJ Călărași, Todiruț Ioan, prefectul George Iacob și Claudiu Staicu, trezorier SNPPC. „Au fost două zile de foc și foarte diferite. Vântul le-a făcut mari problem participanților dar în ce-a de-a II-a zi de concurs le-a adus și satisfacții. Marea captură a avut peste 9 kg și îi felicit pe câștigători. A fost o competiție mult mai bună ca cea de anul trecut. Acum am avut 39 de echipe din țară, Constanța, Focșani, Brașov și alte județe. Le mulțumesc celor care au avut amabilitatea de a participa la această ediție și îi așteptăm la următoarea competiție de acest gen”, a declarant Vasile Laurențiu, șeful SNPPC Călărași.

Sponsorii acestei ediții au fost: Cosmote România, Hunter Group, Logic Copy Center Călărași și R&S Guard Security. Parteneri media la acest eveniment au fost: Ziarul Ediția, Actualitatea de Călărași și www.sportcalarasean.ro.

Ce înseamnă S.N.P.P.C?

Sindicatul Național al Politiștilor și Personalului Contractual din Ministerul Administrației și Internelor s-a constituit în scopul apărării drepturilor și promovarii intereselor profesionale, economice, sociale, culturale și sportive ale membrilor săi, prevăzute în legislația națională, în tratatele, acordurile și convențiile internaționale la care România este parte, în acordurile privind raporturile de serviciu și contractele colective de muncă. S.N.P.P.C., este organizaţia creată de poliţiştii, care îşi desfăşoară activitatea conform Statutul poliţistului, funcţionarii publici şi personalul contractual din Ministerul Administraţiei şi Internelor, constituit în temeiul dreptului de liberă asociere prevăzut de art. 9 si 40 din Constituţia României şi a Legii nr.62/2011 a dialogului social.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × four =