Venus și Fundulea vor juca finala județeană. „Gâscane”, să-mi dai banii pe porc!”

0
136

Venus Independența și Progresul Fundulea sunt cele mai bune echipe din Liga Tractoriștilor. Ambele formații au ajuns până aici pe merit în ciuda unor voci care au contestat în mare parte formația din Fundulea până în finala județeană. Asta și datorită „mișculațiilor” provocate de Bratu Cațaros, actualul boss al AJF Călărași și a persoanelor care sunt în jurul său. Până la urmă, Fundulea și Venus au ajuns să se dueleze iar, pentru a II-a oară consecutiv asta după ce anul trecut, „Barcelona județului”, Venus a plecat cu trofeul acasă.

Cațaros i-a schimbat pe arbitrii ca pe șosete

Miercuri pe stadionul Municipal, a avut loc partida retur dintre Înainte Modelu și Progresul Fundulea. Partida s-a încheiat cu victoria echipei „interlopului” Dorel Dorobanțu, scor 3 – 2, asta după ce în tur, Fundulea mai câștigase odată cu 3 – 1 în fața modelenilor. La meciul retur s-a lăsat cu scandal, atât Bratu Cațaros cât și Daniel Ștefan – Gâscanu fiind luați în „colimator” de edilul din Modelu, Cheorghe Dobre și câțiva suporteri ai formației care a ajuns până în semifinalele Ligii Tractoriștilor. Înainte de meci, Cațaros a ridicat puțin gradul de tensiune, cu voia lui sau nu, fiind destul de indecis în privința brigăzii de arbitri. La meciul dintre Modelu și Fundulea jucat la Călărași pe Municipal a arbitrat un „fluieraș” tânăr în persoana lui Marius Leca, cu toate că boss-ul AJF îl delegase înainte cu câteva zile pe Cristian Andrei. Acest lucru i-a enervat la culme pe oficialii echipei din Modelu, mai ales la finalul partidei când echipa a fost eliminată de Fundulea în urma unui arbitraj neexperimentat al tinerilor Marius Leca, ajutat de M. Drăgănescu și Viorel Birman.

„Să vă faceți bagajele și să plecați de la AJF”

La partida dintre Modelu și Fundulea ca observator a venit însuși „prea măria sa” Bratu Cațaros dar și boss-ul arbitrilor călărășeni, Daniel Ștefan. Amenințați de câteva zile de USL-istul Mircea Brândușă că-i mută de la AJF, Cațaros și Gâscanu au intrat în gura primarului Gheorghe Dobre la finalul meciului pierdut de modeleni. „Niște nesimțiți! Asta sunteți! Ați făcut jocurile la Independența. L-ați dat pe George Coman acolo să le facă jocurile și aici i-ați adus pe amârâții aștia care nu știu nimic! Am avut două lovituri de pedeapsă care s-au văzut din avion! Gâscaneee… nu se vede, mă! Cațaros ce e asta! Nesimțiților! Să vă faceți bagajele și să plecați de la AJF! Gâscaneee… să-mi dai banii pe porc!” a tunat din tribuna oficială Gheorghe Dobre, edilul modelenilor. Într-un final spiritele s-au liniștit însă edilul din Modelu este hotărât să pornească o adevărată „răscoală” la adresa conducerii AJF-ului călărășean. Tot miercuri, pe arena din Independența, Venus a trecut cu 4 – 0 de Victoria II Chirnogi, calificându-se pentru a II-a oară consecutiv în finala județeană.

Mâine aflăm noua campioană

Mâine, de la ora 17:00 pe stadionul Municipal din Călărași se va disputa finala campionatului județean de fotbal. Venus Independența vs Progresul Fundulea se vor întâlni din nou asta după ce anul trecut, Venus s-a impus cu 3 – 1 în finala cu Fundulea câștigând al 5-lea titlu din istorie.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

1 × two =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.