„Cupa de Vară” începe în acest weekend la Baicu

0
20

„Cupa de Vară”, ediția a 3-a își va continuatradiția la Călărași. Competiția care adună la start jucători profesioniști și neprofesioniști, va începe astăzi la Călărași. Întrecerile sportive vor avea loc pe terenul sintetic de la Baicu-Company. La înscrieri s-au trecut pe listele de concurs 15 echipe, dar este posibil să mai apară anumite formații. Până acum și-au anunțat prezența formații de tradiție care participă an de an. PDL Călărași, Vâlcelele, USL, Pompierii sau R&S Guard sunt formații care emit pretenții și în acest an. Campioana ediției de iarnă, OT PDL Călărași va participa și la competiția care va începe astăzi. De asemenea, 5 Călărași, echipă care deține trofeul din vara anului trecut nu s-a mai înscris anul acesta.

„Vrem să obținem acest trofeu”

„Sperăm ca noi să câștigăm anul acesta. Este o întrecere importantă la care participă jucători foarte buni de la echipele care activează în campionatul județean și nu numai. La fel ca și în iarnă, R&S Guard-ul va fi format din fotbaliști foarte buni. În frunte cu Gabriel Cotea vrem să obținem acest trofeu”, a spus patronul firmei R&S Guard, Marius Stroe. De menționat faptul că la întrecerea de anul acesta participă 3 formații din localitatea Modelu , iar din acestea, USL Modelu este susținută de edilul localității, Gheorghe Dobre. Cele 15 echipe vor fi împărţite în două serii, “fiecare” jucând cu “fiecare”. Competiția se va juca numai în weekend în perioada 14-30 iunie. Fiecare echipă participantă va plăti înscrierea, cifrată la 300 de lei, urmând ca la final echipele clasate pe podium să primească anumite sume de bani stabilite de organizatori.

Echipele participante:

PDL, USL, USL Modelu, City Modelu, Real Madrid, R&S Guard, Vâlcelele, Silva, Pompierii, Zak, Dunărea Juniori, Chiselet, Baicu, Inter Modelu, Aly Trans.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

19 + sixteen =